rss Uutisia ja tiedotteita

Translating Europe: #Laatu2017-seminaari

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa! Mitä laadulla tarkoitetaan kielipalveluissa? Millaista laatua asiakas odottaa kielipalvelulta, entä sen tuotteelta? Onko aina tehtävä parasta vai riittääkö joskus vähempi? Mistä apuja laadunvarmistukseen?

Lue lisää


6.4.2017 Akavan Erityisalojen verkkoasiointi uudistuu! Käyttökatko 31.5. asti.

KAJ:n kattojärjestö Akavan Erityisalat uudistaa kevään aikana koko jäsenrekisterin ja siihen liittyvät toiminnot. Jatkossa muun muassa sisäänkirjautuminen Akavan Erityisalojen verkkoasiointiin helpottuu ja jäsenmaksuihin tulee vain yksi viitenumero.

Lue lisää


Nordea hakee ruotsin kääntäjää kesälomansijaiseksi

Nordean käännöspalveluissa on tarjolla kesälomasijaisuus ruotsin kääntäjänä (ensisijaisesti suomi-ruotsi, eduksi katsotaan, jos pystyt kääntämään myös suomeen päin).

Lue lisää

 

31.1.2017 KAJ:n hallitus järjestäytyi

Käännösalan asiantuntijat KAJ:n uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen tammikuussa.

Lue lisää

 

Oletko tekemässä gradua tai opinnäytetyötä monikielisen viestinnän aihepiiristä?

KAJ myöntää 500 euron stipendin kahdelle yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskelevalle ja lopputyötään tekevälle jäsenellemme.

Lue lisää

 

KAJ:lle uusi hallitus

Käännösalan asiantuntijat KAJ:n sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

Lue lisää

 

Vastaa KAJ:n kyselyyn ammattinimikkeistä

Haluamme selvittää jäseniemme ammattinimikkeitä ja työssä tarvittavia taitoja.

Lue lisää

 

11.10.2016 Akavan Pohjola-stipendin haku jatkuu 18.10. asti

Akava jakaa vuosittain yhteistyössä OP-Vakuutuksen kanssa yhtiön rahoittaman Pohjola-stipendin, joka on tarkoitettu akavalaisten tutkimustueksi. Pohjola-stipendi myönnetään sellaiseen tutkimukseen tai tutkimusprojektiin, joka hyödyttää Akavaa tai sen jäsenjärjestöjä tai joka liittyy yleisesti työmarkkinatoimintaan tai muuhun edunvalvontaan.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä