rss Uutisia ja tiedotteita

6.9.2017 Akavan Erityisalat: Asiantuntijoiden ja keskijohdon säilyttävä yksiselitteisesti työaikalain piirissä

Omalla päätöksellä 17 tunnin työpäiviä? Työaikalakiesitys jättäisi asiantuntijan vaille työaikasuojaa, kritisoi Akavan Erityisalat lausunnossaan. Myös monityösuhteisten ja toimeksiantajistaan riippuvaisten itsensätyöllistäjien kasvavan joukon työsuojelukysymykset on liiton mielestä tarkasteltava jatkovalmistelussa.

Lue lisää


KAJ:n toimisto kesätauolle juhannuksena, Akavan Erityisalojen jäsenpalvelut palvelevat koko kesän ajan

Käännösalan asiantuntijat KAJ:n toimisto on suljettu 23.6.-31.7. Jäsensihteerien maksuton puhelinnumero 0800 135 370 palvelee 19.6.-28.7. välisenä aikana poikkeuksellisesti klo 10-14.

Lue lisää


6.6.2017 Akavan Erityisalojen verkkoasiointi avattu osittain

Akavan Erityisalojen uusi verkkoasiointi on avattu. Kaikki toiminnot eivät vielä ole käytössä, mutta ne täydentyvät tulevien viikkojen aikana.

Lue lisää


Itsensätyöllistäjien asema puhuttaa av-käännösalan toimijoita

Av-käännösalan edustajat jatkoivat toukokuussa ns. pyöreän pöydän keskusteluja Akavan Erityisalojen toimistolla. Keskustelun keskiössä oli alan yleinen tilanne. Samalla pohjustettiin jo tulevan syksyn tes-neuvotteluja. Ensimmäisen av-kääntäjien työehtosopimuksen solmimisesta on kaksi vuotta ja sopimus on katkolla kuluvan vuoden lopussa.

Lue lisää


Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry aloittavat yhdistymisneuvottelut

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry ovat päättäneet aloittaa yhdistymisneuvottelut. Keskustelua yhdistymisen mahdollisuudesta on käyty kuluvan kevään aikana, ja varsinaiset yhdistymisneuvottelut aloitetaan kesäkuussa. Uusi järjestö olisi yhdistymisen jälkeen noin 2 800 monikielisen viestinnän asiantuntijan ammattijärjestö.

Lue lisää


Translating Europe: #Laatu2017-seminaari

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa! Mitä laadulla tarkoitetaan kielipalveluissa? Millaista laatua asiakas odottaa kielipalvelulta, entä sen tuotteelta? Onko aina tehtävä parasta vai riittääkö joskus vähempi? Mistä apuja laadunvarmistukseen?

Lue lisää


6.4.2017 Akavan Erityisalojen verkkoasiointi uudistuu! Käyttökatko 31.5. asti.

KAJ:n kattojärjestö Akavan Erityisalat uudistaa kevään aikana koko jäsenrekisterin ja siihen liittyvät toiminnot. Jatkossa muun muassa sisäänkirjautuminen Akavan Erityisalojen verkkoasiointiin helpottuu ja jäsenmaksuihin tulee vain yksi viitenumero.

Lue lisää


Nordea hakee ruotsin kääntäjää kesälomansijaiseksi

Nordean käännöspalveluissa on tarjolla kesälomasijaisuus ruotsin kääntäjänä (ensisijaisesti suomi-ruotsi, eduksi katsotaan, jos pystyt kääntämään myös suomeen päin).

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä