rss Uutisia ja tiedotteita

19.1.2018 Av-käännösala neuvottelee nyt ”tynkäsopimuksesta”

Neuvottelut av-käännöstoimistojen työehtosopimuksesta ovat jatkuneet tällä viikolla. Keskustelussa on nyt malli ”tynkäsopimuksesta”, joka olisi pituudeltaan 13 kuukautta. Sopimus jatkuisi monilta osiltaan nykyisen sopimuksen sisältöisenä ja päättyisi 31.1.2019.

Lue lisää

 

15.1.2018 KAJ hakee asiantuntijaa edunvalvontaan

Me KAJ:ssa haluamme auttaa ja palvella jäseniämme hyvin. Haluamme olla dynaaminen ja jäsentemme näköinen yhteisö. Siksi myös kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Etsimme nyt toiminnanjohtajan työpariksi asiantuntijaa.

Lue lisää


11.1.2018 Av-käännösalan tänään jatkuneissa neuvotteluissa ei edetty

Neuvottelut av-käännöstoimistojen työehtosopimuksesta jatkuivat tänään. Neuvotteluissa ei edetty. Tilanne on huolestuttava, sillä vain yksi uusi neuvottelukerta on sovittuna. Neuvottelut jatkuvat tiistaina 16.1.

Lue lisää

 

21.12.2017 KAJ:n toimisto välipäivät kiinni

KAJ:n toimisto viettää joululomaa 18.12.-7.1. välisen ajan.

Lue lisää

 

21.12.2017 Av-kääntäjillä ja työnantajilla vastakkaiset neuvottelutavoitteet

4. joulukuuta alkaneet neuvottelut av-käännöstoimistojen työehtosopimuksesta jatkuivat 20.12. Neuvotteluosapuolten esitykset ovat kaukana toisistaan.

Lue lisää

 

15.12.2017 Akavan Erityisalat: Nollatyöntekijöiden vaikea asema tunnistetaan vihdoin lainsäädännössä

Hallituksen eilen eduskunnalle antama esitys nollatyösopimuksia koskevaksi lainsäädännöksi tunnustaa ensi kertaa nollatyön ilmiönä ja puuttuu nollatyötä koskeviin epäkohtiin. Esitys ei kuitenkaan turvaa riittävästi työntekijän neuvotteluasemaa, sanoo Akavan Erityisalat kannanotossaan.

Lue lisää

 

5.12.2017 Akavan Erityisalat: Av-käännösalan neuvotteluesitys tähtää mm. työtahdin keventämiseen

Neuvottelut av-kääntäjien työehtosopimuksesta alkoivat. Kääntäjät jättivät työnantajille neuvotteluesityksensä, joka pyrkii turvaamaan aikapalkkaisten kääntäjien työssäjaksamisen.

Lue lisää

 

24.11.2017 Käännösalan asiantuntijat KAJ ja Suomen Viittomakielen Tulkit yhdistyvät

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:n syyskokouksessa 22.11. päätettiin, että KAJ ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry yhdistyvät vuoden 2019 alusta. Yhdistymisen myötä järjestö saa uuden nimen. KAJ:n uudeksi puheenjohtajaksi syyskokous valitsi Suvi Seikkulan.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä